Upoznajte nas – Restoran Ćirilica

Restoran  Ćirilica je neobično koncipiran restoran koji se nalazi u neposrednoj blizini Beogradske Arene. Zaklonjen od gradske buke predstavlja savršen kutak za bekstvo i uživanje u prijatnoj atmosferi.

Ako bismo pokušali da ga, prema načinu pripremanja hrane i posluživanju, svrstamo u neku kategoriju, to ne bismo sa preciznošću  uspeli jer  se na našem jelovniku,  osim tradicionalnih, nalaze i moderna jela svetske kuhinje. Ipak, ono što garantujemo jeste svežina namirnica i izvrsna priprema vrhunskih kuvara!

Ćirilica želi da vam kroz ponudu od A do Š razotkrije jela srpske prošlosti, ali ujedno ne želi da ostanete uskraćeni za vrhunske ukuse osmišljene u sadašnjosti, i zato za vas spaja nespojivo i kombinuje različite ukuse kako bi vam pomogla da doživite nezaboravni gastronomski užitak.

U prelepom ambijentu, potpuno autentičnog enterijera koji je pažljivo dizajniran, možete uživati u svakodnevnoj kafi, čaši vina ili specijalitetima naše kuhinje. Obeležite poslovni uspeh ili poseban trenutak, koji ćemo sa zadovoljstvom organizovati za vas.

Iskoristite „Ćirilicu“ kao jezik da jedno drugome kažete sve dobro što mislite i zajedno okusite čari naše kuhinje, atmosfere i prijatnog osoblja.

cirilica111