Upoznajte nas – Restoran Ćirilica

Ресторан  Ћирилица је необично конципиран ресторан који се налази у непосредној близини Београдске Арене. Заклоњен од градске буке представља савршен кутак за бекство и уживање у пријатној атмосфери.

Ако бисмо покушали да га, према начину припремања хране и послуживању, сврстамо у неку категорију, то не бисмо са прецизношћу  успели јер  се на нашем јеловнику,  осим традиционалних, налазе и модерна јела светске кухиње. Ипак, оно што гарантујемо јесте свежина намирница и изврсна припрема врхунских кувара!

Ћирилица жели да вам кроз понуду од А до Ш разоткрије јела српске прошлости, али уједно не жели да останете ускраћени за врхунске укусе осмишљене у садашњости, и зато за вас спаја неспојиво и комбинује различите укусе како би вам помогла да доживите незаборавни гастрономски ужитак.

У прелепом амбијенту, потпуно аутентичног ентеријера који је пажљиво дизајниран, можете уживати у свакодневној кафи, чаши вина или специјалитетима наше кухиње. Обележите пословни успех или посебан тренутак, који ћемо са задовољством организовати за вас.

Искористите „Ћирилицу“ као језик да једно другоме кажете све добро што мислите и заједно окусите чари наше кухиње, атмосфере и пријатног особља.

cirilica111